12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisStere Halep a răbufnit: „Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului!“

Stere Halep a răbufnit: „Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului!“

Simona Halep a fost acuzată în mod oficial de dopaj, la aproape două săptămâni de la aflarea veștii. Stere, tatăl sportivei, a ieșit public pentru a doua oară din acel moment, susținându-și și de această dată fiica, de care este convins că este curată ca lacrima.

„Indiferent cum, şi 20 de ani să dea, noi suntem curaţi. Simona e curată 100%. Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului”, a spus Stere Halep la observatornews.ro.

Aceasta nu a fost prima dată când Stere Halep își exprimă punctul de vedere, invocând faptul că Dumnezeu este cel care va face dreptate. Tatăl campioanei noastre a reacționat imediat după ce Simona a fost suspendată provizoriu, în aceeași manieră în care a făcut-o și acum.

Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva – n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată. Nu a luat niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă”, a declarat, atunci, Stere Halep

Citește și: Simona Halep revine pe terenul de tenis chiar şi după suspendarea din cazul dopajului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS