16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIga Swiatek bate tot și la Turneul Campioanelor! Poloneza e deja în semifinale

Iga Swiatek bate tot și la Turneul Campioanelor! Poloneza e deja în semifinale

Iga Swiatek (21 de ani, locul 1 WTA) a învins-o noaptea trecută pe Caroline Garcia (29 de ani, 6 WTA) la Turneul Campioanelor, 6-3, 6-2, și a câștigat grupa „Tracy Austin”. Învinsă de Daria Kasatkina, Coco Gauff a fost eliminată.

Prima jucătoarea calificată în semifinale era deja cunoscută, Maria Sakkari, care a câștigat primele două meciuri din grupa „Nancy Richey”. Noaptea trecută, a fost stabilit al doilea nume. Este vorba despre liderul mondial Iga Swiatek, care a învins-o în minimum de seturi pe Caroline Garcia și și-a asigurat astfel primul loc în grupă.

Tot noaptea trecută, rusoaica Daria Kasatkina a învins-o pe Coco Gauff, 7-6 (8-6), 6-3, și a eliminat-o pe jucătoarea americană din competiție. Locul 2 în grupa „Tracy Austin” va fi stabilit în urma duelului Kasatkina – Garcia, programat sâmbătă seară.

În cealaltă grupă, trei jucătoare luptă pentru al doilea loc care asigură calificarea în semifinale: Aryna Sabalenka, Ons Jabeur și Jessica Pegula, notează Gsp. În această seară vor avea loc duelurile Jessica Pegula – Aryna Sabalenka, respectiv Ons Jabeur – Maria Sakkari. 

Citește și: Maria Sakkari, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS