18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTurneul Campioanelor a debutat cu două surprize! Sakalenka şi Sakkari au bifat victorii

Turneul Campioanelor a debutat cu două surprize! Sakalenka şi Sakkari au bifat victorii

Grecoaica Maria Sakkari şi bielarusa Arina Sabalenka, semifinalistele ediţiei precedente, au debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor de la Fort Worth (Texas).

Sakkari, numărul 5 mondial, a dispus cu 7-6 (8/6), 7-6 (7/4) de americanca Jessica Pegula, ocupanta locului al treilea în clasamentul WTA. Astfel, sportiva din Grecia şi-a luat revanşa după eşecul suferit în urmă cu două săptămâni în finala turneului de la Guadalajara (Mexic).

Arina Sabalenka (locul 7 WTA) a învins-o la rândul ei, cu 3-6, 7-6 (7/5), 7-5, pe tunisianca Ons Jabeur, a doua jucătoare a lumii şi finalistă la Wimbledon şi US Open în acest sezon. Jabeur a fost la două puncte de victorie în tiebreak-ul setului al doilea, după ce l-a câştigat cu uşurinţă pe primul, însă Sabalenka a întors spectaculos soarta meciului.

Cele două meciuri de luni s-au disputat în cadrul Grupei Nancy Richey a Turneului Campioanelor.

Marţi, poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, o va înfrunta pe rusoaica Daria Kasatkina (nr. 8), iar americanca Coco Gauff (nr. 4) va juca împotriva franţuzoaicei Caroline Gracia (nr. 6), în Grupa Tracy Austin.

Citeşte şi: Simona Halep revine pe terenul de tenis chiar şi după suspendarea din cazul dopajului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS