7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisLumea tenisului e solidară cu Halep! Multe mesaje de susținere pentru campioana din România

Lumea tenisului e solidară cu Halep! Multe mesaje de susținere pentru campioana din România

Anunțul despre testele pozitive ale Simonei Halep i-a șocat pe toți cei din lumea tenisului. Mulți s-au solidarizat cu românca. Rând pe rând, oameni din lumea tenisului, foști jucători și apropiați ai Simonei Halep au postat pe rețelele sociale mesaje în care își exprimă susținerea față de sportiva din Constanța.

„Departe de mine gândul că Simona ar putea face aşa ceva, mai ales că a avut o carieră strălucită, bazată pe muncă. Deci puţin probabil să gândească cineva că la rangul ei ar putea să se dopeze. Ea întotdeauna a fost o sportivă care a jucat şi a câştigat corect“, a spus George Cosac, președintele delegat al FRT.

„Trebuie să vedem ce s-a întâmplat, poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie să-i dea, că ea a fost accidentată tot timpul şi la glezne, şi în alte locuri. Şi asta e posibil“, a punctat Ilie Năstase.

„I-am urmărit cariera, îi știu cariera de la bun început, i-am văzut comportamentul pe teren, viața sportivă pe care  a dus-o. Nu pot să cred că Simona ar recurge vreodată la o astfel de modalitate ca să-și îmbunătățească performanța. Ea este un om care a muncit întotdeauna enorm pe teren, care s-a antrenat. Nu are sens, nu o văd făcând așa ceva!“, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Adversarele, cu gândul la Simona

„Te susțin până la capăt, Simona. E nedrept, dar vei câștiga această luptă!“, este mesajul transmis de către Alize Cornet.

„Simona, îți țin pumnii. Toți știm cât de luptătoare ești!“, a spus și Mihaela Buzărnescu.

„Am crescut uitându-mă la meciurile ei și văzând cu câștigă trofee. Am admirat-o pentru că este o mare jucătoare. A fost o inspirație pentru mine pentru că știu cât de greu să ajungi în top, mai ales când vii dintr-o țară mică precum România. Este o adevărată campioană și cred cu tărie că nu a trișat și că nu a luat ceva de pe lista substanțelor dopante. Fii puternică și luptă. Sunt sigură că lucrurile vor fi în favoarea ta!“, a afirmat Jaqueline Cristian.

Citește și: Sorana Cîrstea o apără pe rivala sa: „Cred cu tărie că Simona nu ar lua niciodată!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS