21.2 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisŞase câştigători şi premii frumoase la Trofeul MaDonna Maria

Şase câştigători şi premii frumoase la Trofeul MaDonna Maria

În perioada 8-11 octombrie a avut loc cea de-a treia ediţie a Trofeului MaDonna Maria, o competiţie destinată juniorilor U10, U12 ŞI U14 şi organizată la Tenis Club Stănică. Au participat, în total, aproximativ 70 de sportivi. Aceştia au concurat pentru trofeu şi pentru premii, care au fost unele dintre cele mai mari din circuit.

Spitalul privat „MaDonna Maria“ susține și încurajează activitățile sportive și pe cele în aer liber pentru copii. Militează pentru dedigitalizare și pentru o copilărie frumoasă, trăită afară, în aer liber, prin joc și sport!

Toţi sportivii prezenţi la Tenis Club Stănică au fost repartizaţi pe un tablou principal, în funcţie de tragerea la sorţi. S-a jucat eliminatoriu, iar la final au fost mai mulţi câştigători, pe toate categoriile de vârstă fiind câte un băiat şi o fată care s-au bucurat de premii.

Cei mai buni au luat şi trofeul, dar şi banii

Astfel, la categoria U10 masculin, Ştefan Iacobescu a luat locul întâi (premiu 900 lei), iar Andrei Griguţă locul al doilea (500 lei). Semifinalşti la această categorie au fost Achim Ionescu şi Eric Culcea. La feminin, Monica Iliescu a câştigat competiţia (900 lei), în timp ce pe locurile doi şi trei s-au clasat Maria Ciuciu (500 lei) şi Irina Bloaje (250 lei).

Facem trecerea la categoria U12 masculin, acolo unde Ianis Ghiulea s-a clasat pe primul loc (900 lei), Codrin Şerbănoiu a încheiat pe locul al doilea (500 lei), iar Ciprian Gheorghe a completat podiumul (250 lei). Pe tabloul feminin, Daria Anghelescu (900 lei) a triumfat şi a încheiat prima competiţia. Iris Soare a terminat pe locul al doilea (500 lei), în timp ce Antonia Tudor a fost a treia (250 lei).

Ultima categorie din concurs a fost la U14. La masculin, Albert Pipie a obţinut primul loc (900 lei), al doilea a fost Erich Pop (500 lei), iar al treilea Rafael Marin (250 lei). Nu trecem cu vederea peste tabloul feminin, acolo unde Alexia Brabete s-a impus (900 lei), iar pe locurile doi şi trei s-au clasat Andreea Neaşcu (500 lei) şi Ainhoa Dican (250 lei).

„A fost un turneu excelent, ne bucurăm că avem această oportunitate de a organiza o astfel de competiţie. Îi mulţumim sponsorului principal MaDonna Maria pentru implicare, dar şi pentru susţinerea performanţei şi sportului la nivel juvenil. Suntem recunoscători şi pentru promisiunea de a continua acest proiect deosebit şi în anii ce urmează“, a menţionat preşedintele clubului Tenis Club Stănică, Victor Stănică.

În noiembrie, la Tenis Club Stănică, va mai avea loc o competiţie în spaţiu închis destinată juniorilor de 14 şi 18 ani. Va fi prima competiţie pe 2022 desfăşurată în spaţiu închis.

Citeşte şi: Tenis de masă / România, victorie la zero în faţa Ucrainei, în preliminariile EURO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS