14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDaria Snigur, şocată de victoria cu Halep: „E imposibil pentru mine!“

Daria Snigur, şocată de victoria cu Halep: „E imposibil pentru mine!“

Dariei Snigur (Ucraina, 124 WTA) nu i-a venit să creadă că a reușit să o învingă pe Simona Halep. Ucraineanca în vârstă de 20 de ani nu mai jucase niciun meci pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam până la duelul cu Halep, dar cu toate acestea a reușit să o surprindă pe eleva lui Patrick Mouratoglou. De asemenea, victoria reușită împotriva Simonei este prima pentru Daria în circuitul WTA.

Reacția Dariei Snigur după ce a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur la US Open arată că rezultatul a fost unul șocant inclusiv pentru sporiva ucraineană, care a izbucnit în hohote de plâns pe teren.

„Sunt foarte fericită, e imposibil pentru mine să spun ceva acum. Îi mulțumesc Simonei pentru acest meci incredibil. E o experiență fantastică, e imposibil să câștigi împotriva ei. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit și ne-au urmărit.

Am fost foarte emoționată, dar am încercat să dau ce e mai bun. Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Mulțumesc tuturor, slavă Ucrainei!”, a fost mesajul transmis de Daria Snigur, citat de Eurosport.

Citeşte şi: Simona Halep, eliminare rușinoasă încă din turul 1 de la US Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS