6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep face „ravagii“ la Toronto! Românca a trecut de Gauff și e în semifinale

Simona Halep face „ravagii“ la Toronto! Românca a trecut de Gauff și e în semifinale

Simona Halep este de neatins la Toronto! Românca a învins-o pe Coco Gauff (18 ani, 11 WTA), scor 6-4, 7-6 (2), și s-a calificat în semifinalele turneului de 1.000 de puncte.

Gauff, marea speranță a tenisului american, nu a depășit complexul din fața Simonei. A pierdut al patrulea meci din tot atâtea jucate, fără să câștige vreun set. Astăzi, Halep a avut emoții mai mari decât în precedentele dispute, dar a citit rapid jocul adversarei și a început să deschidă unghiurile.

Serviciul româncei a fost din nou la cote ridicate, în ciuda celor 5 duble greșeli comise în actul inaugural. La finalul a 45 de minute de joc, Simo închidea primul set cu scorul de 6-4. Nimic nu s-a schimbat după reluare. Gauff a încercat să pluseze la capitolul agresivitate, dar s-a ales doar cu alte erori neforțate. Deși totul curgea în favoarea ei, Simona a avut mai multe răbufniri nervoase, iar la scorul de 5-3 s-a împotmolit. În cele din urmă, a fost nevoie de un tie-break palpitant pentru a-și asigura victoria (7-2).

În penultimul act al competiției, Simona se va duela cu învingătoarea partidei dintre Putintseva și Pegula.

Citește și: David Popovici, record european în semifinala probei de 100 m de la Roma

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS