14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea, testată pozitiv la Covid pentru prima dată de la începerea pandemiei

Sorana Cîrstea, testată pozitiv la Covid pentru prima dată de la începerea pandemiei

Sorana Cîrstea a anunţat miercuri că a fost testată pentru prima oară pozitiv cu Covid-19, la doar câteva zile după ce a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Toronto.

După înfrângerea suferită la Praga (26 iulie) în fața rusoaicei Oksana Selekhmeteva, Sorana (38 WTA) nu a putut juca la competițiile nord-americane (Washington, San Jose și Toronto). Miercuri, sportiva în vârstă de 32 de ani a anunțat că a fost infectată cu coronavirus.

„Recent am fost testată pozitiv la Covid-19 pentru prima oară și are un impact masiv asupra sănătății mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu.

Sunt lucruri în viață pe care nu poți să le controlezi, dar ce poți controla e atitudinea ta față de acele lucruri. E un proces de zi cu zi și singurul lucru pe care ar trebui să ne concentrăm e să fim mai buni decât ieri“, a spus Sorana, pe o reţea de socializare.

În 2013, Sorana Cîrstea a ajuns până în finala turneului de la Toronto, dar a pierdut în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-0. Rezultatul înregistrat atunci i-a adus jucătoarei din Târgoviște cea mai bună clasare din carieră: locul 21 mondial.

Citeşte şi: Monica Niculescu a ajuns în optimile de la Toronto

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS