19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPână în optimi şi gata! Bara şi Prisăcariu au pierdut la Roma

Până în optimi şi gata! Bara şi Prisăcariu au pierdut la Roma

Irina Bara şi Andreea Prisăcariu au pierdut, joi, în optimile de finală ale turneului ITF de la Roma, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari.

Bara, a doua favorită, a fost întrecută de tânăra jucătoare rusă Diana Şnaider (18 ani, 311 WTA), cu 3-6, 6-4, 6-1, după două ore de joc (1 h 58 min). Bara o învinsese pe Şnaider anul acesta, în primul tur al calificărilor la Sankt Petersburg, cu 6-4, 6-2.

Prisăcariu, venită din calificări, a fost surclasată de australianca Olivia Gadecki (20 ani, 160 WTA), cu 6-0, 6-0, în doar 56 de minute.

Prisăcariu s-a calificat, însă, în semifinale la dublu, alături de bosniaca Anita Wagner, după 7-5, 6-1 cu italiencele Nuria Brancaccio/Aurora Zantedeschi. În penultimul act, perechea româno-bosniacă va înfrunta principalele favorite, Estelle Cascino (Franţa)/Camilla Rosatello (Italia).

Nici de la Lausanne nu sunt veşti bune

Perechea româno-rusă Raluca Olaru/Ana Kalinskaia s-a retras din proba de dublu a turneului de tenis WTA 250 de la Lausanne, dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, din cauza unei accidentări suferite de rusoaică.

Kalinskaia s-a accidentat la glezna dreaptă, astfel că favoritele numărul trei nu au mai putut disputa, joi, meciul din sferturile de finală contra cuplului Olga Danilovic (Serbia)/Kristina Mladenovic (Franţa).

Olaru şi Kalinskaia rămân cu un cec de 2.350 de dolari şi 60 de puncte WTA la dublu.

Citeşte şi: Ana Bogdan a pierdut meciul cu Wang după două tiebreak-uri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS