11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRybakina, după triumful de la Wimbledon: „Nu am cuvinte să spun cât de fericită sunt!“

Rybakina, după triumful de la Wimbledon: „Nu am cuvinte să spun cât de fericită sunt!“

Elena Rybakina (Kazahstan, 18 WTA) a triumfat la Wimbledon 2022 deși toată lumea a fost împotriva ei la finala cu Ons Jabeur (Tunisia, 2 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2. Spectatorii de la Wimbledon au fost de partea lui Ons Jabeur la finala disputată sâmbătă, însă Elena Rybakina nu s-a arătat deranjată de acest lucru.

Elena Rybakina a avut un discurs plin de fair-play la festivitatea de premiere! Kazaha le-a mulțumit spectatorilor chiar dacă aceștia au susținut-o pe Ons Jabeur.

„Vreau să-i felicit pe toți din public, ați fost impresionanți! Vreau să o felicit și pe Ons Jabeur! Ai un tenis frumos și e o plăcere să joc împotriva ta. De asemenea, le mulțumesc celor din Loja Regală. E o plăcere să joc în fața voastră, o atmosferă incredibilă. Nu mă așteptam să fiu în a doua săptămână la Wimbledon, dar am câștigat. Nu am cuvinte să spun cât de fericită sunt! Nu aș fi aici însă fără echipa mea. Vreau să le mulțumesc celor din echipa mea, antrenorului, sponsorului, dar și celor care nu au putut veni aici. Cei mai importanți sunt părinții mei, dar ei nu sunt aici. Sora mea se află aici, călătorește cu mine pentru a treia oară și e ceva incredibil“, a adăugat Elena Rybakina.

Citeşte şi: Elena Rîbakina a câştigat turneul de la Wimbledon (video)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS