14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDupă vacanţă, începe treaba! Patru turnee importante la care participă Simona Halep

După vacanţă, începe treaba! Patru turnee importante la care participă Simona Halep

Simona Halep a părăsit Wimbledon 2022 în faza semifinalelor, fosta lideră WTA fiind învinsă de Elena Rybakina. Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei, a anunțat care vor fi turneele la care va participa în următoarea perioadă jucătoarea noastră.

Antrenorul francez cu origini grecești a anunțat care va fi programul Simonei Halep în această vară.

„Programul este unul clar: va începe cu o vacanță, de care are nevoie. Apoi, urmează Washington, Toronto, Cincinnati și US Open, cu o săptămână de antrenamente. S-a antrenat destul și are un ritm foarte bun. E mai bine să joace“, a spus Mouratoglou, citat de tennisworldusa.org.

City Open de la Washington va avea loc în perioada 1-7 august. Turneul face parte din categoria WTA 250. Premiile totale sunt în valoare de $251.750.

Turneul de la Toronto se va disputa în perioada 8-14 august. Competiția face parte din categoria WTA 1000 și are premii totale în valoare de $2.697.250.

Întrecerea de la Cincinnati va avea loc între 15-21 august. Face parte din categoria WTA 1000 și are premii totale în valoare de $2.527.250.

US Open se va disputa în perioada 28 august – 11 septembrie în complexul de la Flushing Meadows. Este ultimul Grand Slam al sezonului în curs.

Citeşte şi: Rybakina, după triumful de la Wimbledon: „Nu am cuvinte să spun cât de fericită sunt!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS