14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisToată România cu ochii pe Simona! Astăzi luptă cu Anisimova pentru semifinale

Toată România cu ochii pe Simona! Astăzi luptă cu Anisimova pentru semifinale

O nouă zi plină de tensiune şi emoţii la Wimbledon! Simona Halep va juca astăzi cu Amanda Anisimova, de la ora 15:30, iar victorie o propulsează direct în semifinalele turneului londonez. Acesta este primul meci de pe Terenul Central de la Wimbledon.

Pentru româncă, e primul „sfert” major de la accidentarea suferită anul trecut la gambă și cel de-al 16-lea din întreaga carieră.

În total, cele două jucătoare s-au întâlnit în trei rânduri, românca fiind în avantaj, scor 2-1. A fost 6-2, 6-4 pentru Anisimova în sferturile Roland Garros 2019 și 6-0, 6-1 pentru Halep în șaisprezecimile de la Paris, un an mai târziu. Simona Halep a învins-o clar, acum 12 zile, la Bad Homburg. Deci Simo are 2-1 la întâlnirile directe.

„Este dificil să joci pe iarbă împotriva ei. Săptămâna trecută (la Bad Homburg) a jucat foarte bine, a fost un meci foarte complicat pentru mine. Dar am cam resimțit dureri la încheietură în acel meci, așa că nu am jucat la capacitate maximă. Știu că voi avea un meci foarte dificil, dar îl aștept cu nerăbdare. Sunt sigur că va fi o luptă foarte bună“, a desclarat cu două zile în urmă Anisimova.

Aflată între primele 8 jucătoare la această ediție, Simona Halep impresionează prin evoluțiile sale, mai bune de la rundă la rundă. După prestația spectaculoasă din optimea cu Paula Badosa, scor 6-1, 6-2, Simona Halep este văzută acum favorită la câștigarea Wimbledon 2022.

Citeşte şi: Simona Halep, joc demențial cu Badosa! Românca și-a surclasat adversara și e în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS