6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Sunt dominată de emoții, înseamnă enorm să fiu în semifinale“

Simona Halep: „Sunt dominată de emoții, înseamnă enorm să fiu în semifinale“

Imediat după finalul meciului împotriva jucătoarei din Statele Unite ale Americii, Simona Halep a oferit prima reacție chiar pe terenul de joc. În ciuda faptului că Anisimova nu i-a pus probleme decât pe final, sportiva noastră a spus că adversara ei a „chinuit-o”, în special în actul al doilea. Simona Halep nu s-a ferit să recunoască, însă, că simte că în acest moment practică cel mai bun tenis al ei.

„Mă bucur că sunt din nou în semifinale. Sunt dominată de emoții pentru că înseamnă enorm să fiu în această fază a competiției. Am avut o adversară dificilă, care m-a chinuit. Dar am zis că trebuie să fiu tare pe picioare și am reușit. Până la urmă totul e bine când se termină cu bine. Cred că joc cel mai bun tenis al meu.

Am avut probleme anul trecut, acum încerc să-mi recâștig încrederea. Stau bine la capitolul încredere. Publicul îmi dă multă energie, simt că mă sprijină de fiecare dată și aș vrea să le mulțumesc celor din tribune pentru că mă susțin întotdeauna”, a declarat Simona Halep.

Citeşte şi: Semifinale, venim! Simona Halep a învins-o rapid pe Anisimova şi defilează la Wimbledon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS