8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan, după eşecul cu Kvitova: „A lipsit o minge în setul 2 ca să fie al meu“

Ana Bogdan, după eşecul cu Kvitova: „A lipsit o minge în setul 2 ca să fie al meu“

Ana Bogdan (111 WTA) a fost eliminată în turul secund la Wimbledon 2022. Două mingi de set a ratat Bogdan după ce a revenit de la set și 1-5 cu Petra Kvitova, dubla campioană de la Wimbledon, eliminând-o pe Ana în urma unui tie-break adjudecat la 5 în manșa secundă.

„A lipsit o minge în setul 2 ca să fie al meu! Am ținut un pic mai mult exteriorul cu un ghem înainte mi-a servit numai exterior și numai pe rever. Aveam în mintea chestia asta să țin exteriorul, oricum se depărta mult mingea de mine. A servit de 2 ori „T-eu”. Perfect!”, a declarat Ana Bogdan după meci.

Și Ion Bogdan, tatăl Anei, a vorbit în termeni laudativi la adresa adversarei fiicei sale.

„Kvitova era teribilă de pe vremea când era junioară. A jucat dublu la un European contra perechii făcută de Ana cu Simona Halep, iar loviturile ei erau exact ca cele care au ajutat-o să ia doua trofee aici la Wimbledon”, povestește Ion Bogdan, care nu a evitat să se gândească la o posibilă mare surpriză a Anei.

Prezent la Wimbledon împreună cu soția sa, Ion Bogdan a renunțat, în 2016, să o mai antreneze pe Ana după ce fata lui s-a calificat, în premieră, pe tabloul principal de la US Open.

Citeşte şi: Gauff, coşmarul româncelor! Americanca a învins-o şi pe Buzărnescu la Wimbledon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS