16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRomâncele și-au aflat primele adversare de la Wimbledon! Halep și Ruse, debut de foc

Româncele și-au aflat primele adversare de la Wimbledon! Halep și Ruse, debut de foc

Tragerea la sorți a tabloului principal de la Wimbledon a avut loc astăzi. Simona Halep revine pentru prima oară la Londra după succesul istoric din 2019, la fel ca și celelalte jucătoare din România. În total, șapte românce se află pe tabloul principal de la All England Cup.

Simona Halep o va întâlni în primul tur pe Karolina Muchova din Cehia (25 de ani, 82 WTA). Muchova revine după o accidentare, iar anul acesta a disputat un singur meci pe iarbă, pierdut cu Ons Jabeur în turul II la Berlin.

Sorana Cîrstea, favorită 21 la Wimbledon, o va întâlni în turul I pe sârboaica Aleksandra Krunic (29 de ani, 53 WTA).

Elena RuseCoco Gauff, Ana BogdanDayana Yastremska, Irina BaraChloé Paquet, Irina BeguEkaterine Gorgodze, Mihaela BuzărnescuNastasja Schunk sunt celelalte meciuri care includ jucătoare din România. 

Liderul Iga Swiatek dă în runda inaugurală peste Jana Fett. Canadianca Bianca Andreescu se află tot pe partea superioară a tabloului, la fel ca Simona Halep.Ea o va întâlni în primul tur pe americanca Emina Bektas (225 WTA). Emma Răducanu va evolua pentru al doilea an consecutiv la Wimbledon și o va înfrunta pe Alison Van Uytvanck (46 WTA). 

Citește și: Halep, după victoria cu Anisimova: „Am știut că ea va juca rapid“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS