19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSemifinalele de la Birmingham, amânate pe duminică! Sorana și Simona se pot duela în finală

Semifinalele de la Birmingham, amânate pe duminică! Sorana și Simona se pot duela în finală

Sorana Cîrstea (31 de ani, WTA) și chinezoaica Shuai Zhang (33 de ani, 54 WTA) ar fi trebuit să joace astăzi în semifinalele turneului de la Birmingham. La fel Beatriz Haddad Maia și Simona Halep, în cealaltă semifinală, numai că meciurile au fost amânate pentru duminică din cauza ploii torențiale. 

Haddad Maia ocupă locul 32 mondial și a reușit performanța de a câștiga două meciuri în aceeași zi vineri, 17 iunie. Întâi, Haddad Maia a revenit de la 2-4 în setul decisiv al optimii întrerupte cu Magdalena Frech și a confirmat succesul cu o victorie clară în dauna italiencei Camila Giorgi (26 WTA), de care a dispus, scor 6-3, 6-2. Pentru a ajunge în semifinalele turneului de la Birmingham, Haddad Maia le-a învins pe Petra Kvitova, Magdalena Frech și Camila Giorgi. Succesul din primul tur, în fața dublei campioane de la Wimbledon rămâne cel mai suprinzător rezultat al întregii competiții. 

Cealaltă sportivă care întâlnește o româncă în faza semifinalelor este chinezoaica Zhang. Aceasta are un traseu excelent până în prezent, iar printre victimele sale se află și Gabriela Ruse. Zhand a trecut de româncă în optimi cu 6-2, 2-6, 7-5, iar acum va da peste Sorana Cîrstea, a doua „rachetă“ a României.

Citește și: Halep dă peste Siniakova încă din primul tur de la Bad Homburg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS