10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep a jucat perfect și cu Boulter și e în semifinale la Birmingham

Simona Halep a jucat perfect și cu Boulter și e în semifinale la Birmingham

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham.

Încurajată de victoriile contra lui Riske și Garcia, localnica Boulter a intrat cu mult tupeu în fața Simonei. A servit precis și a fost extrem de agresivă, dar Simona a fost, însă, de neclintit. În ciuda unui procentaj dezastruos al primului serviciu, doar 33%, campioana de la Wimbledon 2019 a așteptat căderea din jocul lui Katie. A forțat exact când a trebuit, la 4-4, apoi a tranșat actul inaugural, după 44 de minute de joc intens. 

Setul secund a fost diferit. Boulter și-a pierdut încrederea și a greșit tot mai mult, speriată de jocul defensiv perfect al Simonei. Sportiva din Constanța a izbutit câteva passing-uri precise și nu a mai lăsat nimic la voia întâmplării. Halep s-a impus cu 6-1 și a bifat cea de-a 10-a victorie consecutivă pe iarbă.

În semifinală, Halep va juca împotriva câștigătoarei dintre Beatriz Haddad Maia (32 WTA) și Camila Giorgi (26 WTA).

Reamintim că în penultimul act de la Birmingham se află și Sorana Cîrstea, cea care a trecut la mare luptă tot astăzi de Vekic, scor 7-5, 3-6, 4-6.

Citește și: Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Birmingham (WTA)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS