27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPe repede înainte! Sorana Cîrstea a defilat cu Krunic şi e în sferturi la Birmingham

Pe repede înainte! Sorana Cîrstea a defilat cu Krunic şi e în sferturi la Birmingham

Sorana Cîrstea a făcut, miercuri, unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest an. Sportiva noastră nu i-a dat vreo şansă sârboaicei Krunic, pe care a învins-o rapid, scor 6-1, 6-1, în optimile de finală de la Birmingham. Astfel, în urma acestei victorii, Sorana a ajuns în primele opt jucătoare de la turneul britanic.

Pentru un loc în semifinalele de la Birmingham, Sorana (36 WTA) se va duela cu învingătoarea partidei dintre Caty McNally (197 WTA) și Donna Vekic (92 WTA).

„Sunt foarte fericită, jocul meu a fost peste așteptări. A fost de vis, nu puteam să cer o zi mai bună la lucru. E senin, publicul, foarte plăcut, jocul, grozav. 

Pentru mine, vârsta e doar un număr. Am spus-o de multe ori. Nu mă gândesc la poziția în clasament, la vârstă și nu mă deranjează să îmbătrânesc. În fiecare an devenim mai înțelepți, mai umili și învățăm noi lecții. Ca să fiu sinceră, nu m-aș întoarce cu 10 ani în urmă“, a spus Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea va primi $6,200 și 60 de puncte în clasamentul WTA de simplu în urma calificării în sferturile turneului de categorie WTA 250.

Citeşte şi: Serena Williams şi-a anunţat prezenţa la Wimbledon 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS