9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „După trei ani de pauză, e importantă pentru mine această victorie“

Simona Halep: „După trei ani de pauză, e importantă pentru mine această victorie“

Simona Halep și-a exprimat îngrijorarea față de starea de sănătate a Lesiei Tsurenko imediat după ce a învins-o în primul tur de la Birmingham. Tsurenko a acuzat o stare de rău în setul secund și a primit îngrijiri medicale la vestiare, la scorul de 6-1, 3-3! Lesia a revenit pe teren, dar nu i-a mai făcut față Simonei Halep, constănțeanca impunându-se după o oră și 19 minute de joc. De asemenea, românca s-a bucurat de prima sa victorie pe iarbă după o pauză de trei ani.

„I-am urat să fie sănătoasă și sper să se recupereze repede! Nu a fost ușor să îmi păstrez concentrarea după acea pauză de vestiar, niciodată nu este ușor. Au trecut aproape trei ani de când nu mai jucasem pe iarbă și e importantă pentru mine această victorie“, a declarat Simona, citată de Eurosport.

Simona Halep se va duela în faza următoare cu Harriet Dart, o jucătoare pe care a mai întâlnit-o o singură dată în carieră, la Australian Open 2020.

„Am văzut-o jucând, dar nu am întâlnit-o până acum, așa că va fi ceva diferit. De fiecare dată am fanii mei care mă încurajează, atât români, cât și ceilalți fani din tribune. Mulți oameni au venit să ne vadă astăzi și le mulțumesc. Să câștig trofeul aici e foarte important pentru mine, dar mai e mult până acolo. Acum mă gândesc la meciul următor”, a mai spus Simona Halep

Citeşte şi: Dacă-i Tsurenko, e și victorie! Simona Halep, debut perfect la Birmingham

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS