14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPrea drastici! Amendă uriașă primită de Irina Begu de la organizatorii RG

Prea drastici! Amendă uriașă primită de Irina Begu de la organizatorii RG

Irina Begu (România, 63 WTA) a primit o amendă uriașă, în cuantum de 10.000 de dolari, după ce a lovit din greșeală un copil cu racheta, în timpul meciului cu Ekaterina Alexandrova (Rusia, 31 WTA). Chiar dacă a scăpat doar cu avertisment și nu a fost descalificată de arbitrul meciului de joi cu Ekaterina Alexandrova, Irina Begu va trebui să suporte consecințele.

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat vineri că Irina Begu a fost amendată cu 10.000 de dolari, aceasta fiind cea mai mare amendă aplicată la ediția din 2022 a Grand Slam-ului parizian. Pe locul al doilea se află rusul Andrey Rublev, care va trebui să scoată din buzunar 8.000 de dolari, după ce, nervos, a lovit cu mingea un agent de securitate.

Organizatorii francezi au și explicat de ce nu au descalificat-o pe Irina

„După ce și-a pierdut serviciul (la 0-2 în setul 3), în timp ce mergea spre banca sa, Irina Camelia Begu a dat cu racheta de pământ în apropierea băncii și aceasta a ricoșat în zona spectatorilor. Racheta a aterizat în tribună și l-a șters pe un tânăr spectator. După ce inițial s-a speriat, spectatorul s-a dovedit a fi ok. Supervizorul Grand Slam-ului a discutat cu părinții care erau cu fiul lor și aceștia au confirmat că acesta era nevătămat. Conform procedurilor, un avertisment pentru comportament nesportiv i-a fost acordat jucătoarei”, au transmis reprezentanții Roland Garros într-un comunicat de presă, citat de Prosport.

Citește și: Irina Begu, urcare în Top 50 în clasamentul mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS