7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis„Ici c'est Parry“! Krejcikova, campioana de la RG 2021, eliminată încă din turul 1

„Ici c’est Parry“! Krejcikova, campioana de la RG 2021, eliminată încă din turul 1

Barbora Krejcikova (26 de ani, 2 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros, a fost eliminată încă din primul tur al Openului parizian. Jucătoarea din Cehia a fost învinsă în trei seturi de franțuzoaica Diane Parry (19 ani, 97 WTA), scor 6-1, 2-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 10 minute. 

Krejcikova, absentă la toate turneele din această primăvară din cauza unei accidentări la cot, nu a reușit să-și regăsească forma la timp pentru turneul la care ar fi trebuit să-și apere trofeul. Cehoaica, fără meci oficial din februarie, a găsit resurse doar pentru primul set, pierzând însă următoarele două manșe într-o manieră destul de clară, 2-6, 3-6. 

Născută la Nisa, pe 19 septembrie 2002, Diane Parry ocupă locul 96 în ierarhia feminină, cea mai bună clasare înregistrată în cariera sa. Ea se află pentru a doua oară pe tabloul principal de la Roland Garros, anul trecut oprindu-se în turul secund. Diane Parry a avut o carieră strălucitoare la juniori, atingând prima poziție pe 21 octombrie 2019, an în care a și fost desemnată cea mai valoroasă tânără jucătoare din circuitul ITF, notează GsP.

În turul următor, jucătoarea franceză o va întâlni pe Camila Osorio din Columbia (20 de ani, 66 WTA), cea care a învins în primul tur o altă reprezentată a gazdelor, Harmony Tan (24 de ani, 106 WTA).

Citește și: Simona Halep şi-a aflat posibila adversară din turul secund de la RG

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS