11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCu pași repezi spre tabloul principal! Buzărnescu și Bara, din nou victorioase la RG

Cu pași repezi spre tabloul principal! Buzărnescu și Bara, din nou victorioase la RG

Mihaela Buzărnescu (118 WTA) și Irina Bara (114 WTA) au acces în turul al treilea al calificărilor de la Roland Garros (22 mai – 5 iunie) și mai au nevoie de o singură victorie pentru a urca pe tabloul principal!

Buzărnescu a învins-o pe Susan Bandecchi (Elveția, 190 WTA) cu scorul de 6-3, 6-3, iar Bara a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de Selena Janicijevic (Franța, 344 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3! 

Mihaela Buzărnescu a câștigat fără emoții duelul cu Susan Bandecchi, calificându-se în finala calificărilor de la Roland Garros după o oră și 31 de minute de joc! „Miki” se va lupta pentru un loc pe tabloul principal cu Mirjam Bjorklund (Suedia, 150 WTA), cea care a trecut de Lizette Cabrera (Australia, 181 WTA), scor 6-2, 6-2. De partea cealaltă, Irina Bara a fost nevoită să muncească mai mult pentru victorie și a stat trei ore și 4 minute pe teren, în meciul cu Selena Janicijevic. În runda finală a calificărilor, Bara va da peste Nao Hibino (Japonia, 215 WTA). Aceasta a eliminat-o pe Yuliya Hatouka (Belarus, 218 WTA), scor 7-6(7), 6-2 în turul al doilea. 

Reamintim că în turneul fetelor au fost acceptate deja, pe tabloul principal, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse și Ana Bogdan.

Citește și: Monica Niculescu şi Alexandra Panova luptă pentru un loc în finala de la Rabat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS