17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, victorie lejeră cu Zhang la Madrid

Simona Halep, victorie lejeră cu Zhang la Madrid

Simona Halep a debutat cum nu se putea mai bine la Madrid. Românca a făcut un meci grozav joi cu Shuai Zhang şi s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3. După o oră şi opt minute de joc, campioana noastră a câştigat un duel moral extrem de important înaintea unui tur secund care se anunţă de foc.

Primul set a fost ca o joacă pentru Simona, care nu a întâmpinat probleme în niciun moment. Aceasta a izbutit primul break chiar în startul partidei, iar la 3-1 a reuşit să se desprindă decisiv în set. După 6-2, jucătoarea din România s-a mai relaxat, iar Zhang a făcut imediat 2-0. Acest lucru nu i-a picat deloc bine Simonei, care a accelerat brusc şi a început să domine iar meciul. Treptat, Halep a luat game după game, a trecut în faţă pe tabelă şi a închis meciul cu 6-3.

Simona Halep a fost cotată cu șanse importante să câștige turneul de la Madrid, mai ales după retragerea liderului mondial WTA, poloneza Iga Swiatek. Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019.

În turul doi, posibila adversară a Simonei Halep este Paula Badosa, locul 2 WTA, favorita publicului, care va juca în runda inaugurală cu Veronika Kudermetova.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, „năucită“ de Parrizas-Dias în primul tur de la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS