12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSă înceapă „Mutua Madrid Open“! Traseu de foc pentru Halep şi Cîrstea

Să înceapă „Mutua Madrid Open“! Traseu de foc pentru Halep şi Cîrstea

Simona Halep (21 WTA) și Sorana Cîrstea (27 WTA), cele două reprezentante ale României acceptate direct pe tabloul principal de la Madrid, și-au aflat marți adversarele. Sportivele noastre nu sunt capi de serie la „Mutua Madrid Open”, astfel că ambele vor avea o misiune dificilă pe zgura din cadrul complexului „Caja Magica”. 

Halep va debuta la Madrid împotriva lui Shuai Zhang (China, 40 WTA), dar în turul al doilea ar putea da peste Paula Badosa (Spania)! Iberica aflată pe locul 2 mondial o întâlnește pe Veronika Kudermetova (Rusia, 25 WTA) în primul tur.

Sorana Cîrstea o va înfrunta în runda inaugurală pe Nuria Parrizas-Diaz (Spania, 52 WTA)! La fel ca și în cazul Simonei, pentru Sorana se anunță o manșă secundă de foc, împotriva Jelenei Ostapenko (Letonia, 12 WTA) sau a unei jucătoare venite din calificări.

Traseu virtual Simona Halep: Paula Badosa în turul secund, Cori Gauff (SUA, 16 WTA) în optimi, Ons Jabeur (Tunisia, 10 WTA) în sferturi, Aryna Sabalenka (Belarus, 4 WTA) în semifinale și Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) în finală.

Traseu virtual Sorana Cîrstea: Nuria Parrizas-Diaz în turul I, Jelena Ostapenko în turul doi, Karolina Pliskova (Cehia, 7 WTA) în optimi, Aryna Sabalenka în sferturi, Simona Halep sau Paula Badosa în semifinale și Iga Swiatek în finală. 

Pe tabloul principal al turneului de la Madrid și-ar putea face apariția și Irina Begu (62 WTA). Aceasta debutează marți în calificări, contra gruzinei Ekaterine Gorgodze (118 WTA). 

Citeşte şi: Halep şi Cîrstea au coborât în clasamentul WTA înainte de debutul la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS