22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNicio șansă cu Polonia! Linette și Swiatek, mult peste Begu și Buzărnescu

Nicio șansă cu Polonia! Linette și Swiatek, mult peste Begu și Buzărnescu

Ocupantă a locului 123 în ierarhia mondială, Mihaela Buzărnescu nu a avut nicio șansă în meciul cu Iga Swiatek, lidera WTA arătând un nivel foarte bun al jocului. Partida a durat doar 55 de minute (6-1, 6-0), iar în urma acestui succes categoric Polonia conduce cu 2-0 împotriva României (Billie Jean King Cup, baraj de calificare la turneul final). În primul meci al întâlnirii România – Polonia, Irina Begu a pierdut în fața Magdei Linette, scor 1-6, 6-4, 2-6.

Buzărnescu (33 ani, 123 WTA) nu a reuşit să-i facă faţă polonezei, care venea după trei titluri WTA 1.000 consecutive, la Doha, Indian Wells şi Miami. Mihaela Buzărnescu avea doar patru meciuri jucate în acest an, trei la simplu şi unul la dublu, toate pierdute. Meciul a fost unul fără istoric, cu doar 22 de puncte câştigate de româncă, 16-1 pentru Swiatek la capitolul winners, 18 erori neforţate pentru Buzărnescu şi 15 pentru adversara sa.

Sâmbătă, de la ora 12:00, sunt programate celelalte meciuri de simplu, Begu – Swiatek şi Buzărnescu – Linette, precum şi meciul de dublu, Magdalena Frech/Alicja Rosolska – Andreea Mitu/Andreea Prisăcariu.

Învingătoarea duelului de la Radom va merge la Turneul Final 2022, acolo unde se vor afla cele mai bune 12 echipe din lume.

Citește și: Sorana Cîrstea revine pe teren la Istanbul! Vezi toate turneele la care participă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS