14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Begu: „Încercăm să facem tot ce putem ca să câștigăm cu Polonia“

Irina Begu: „Încercăm să facem tot ce putem ca să câștigăm cu Polonia“

Irina Begu a plecat către Radom, locul barajului pentru Grupa Mondiala a Fed Cup. Se joacă pe hard indoor, în zilele de 15 și 16 aprilie 2022. Aceasta a vorbit înaintea duelurilor cu Polonia despre adversare şi a explicat cât de dificilă va fi disputa cu Iga Swiatek.

„Un meci extrem de greu. Misiunea noastră este cu atât mai grea, pentru că Iga este într-o formă extraordinară. Noi încercăm să facem tot ce putem ca să câștigăm. Trebuie să vorbesc în primul rând cu echipa și atunci când ajungem, vom încerca să avem o strategie cât mai bună. Swiatek are foarte multe lucruri speciale…este o jucătoare care se mișcă extraordinar indiferent dacă este hard, zgură, iarbă. Alunecă și are o mobilitate foarte buna. Este agresivă în joc, servește bine, știe să varieze jocul. Este o jucătoare care vine și în față. Eu aș spune că este o jucătoare completă“, a spus Irina Begu, pentru Prosport.

Situaţie specială în lot

Misiunea României s-a complicat şi mai mult după ce Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Gabi Ruse nu vor mai putea evolua sub tricolor.

„Cu Magda Linette am jucat anul trecut la Cleveland, a fost un meci extrem de greu. Este o jucătoare căreia îi place foarte mult ritmul, important e să-i variezi. Este luptătoare, se mișcă bine. Nu va fi un meci deloc ușor. Este greu fără Monica, Gabriela şi Raluca, o situație specială, dar încercăm să ne adaptăm și să facem tot ce putem. În 2015, la Montreal, într-adevăr am fost tot așa, eu cu Alexandra Dulgheru, cu Andreea Mitu și Raluca Olaru. Eram o echipă extraordinar de bună și ne-am simțit foarte bine atunci. Încercăm și de data asta să facem un rezultat cât mai bun“, a completat Begu.

Citeşte şi: Andreea Prisăcariu, convocată de urgenţă pentru meciul Polonia – România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS