17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMouratoglou are încredere în Simona: „Nu cred că ar trebui să punem limite“

Mouratoglou are încredere în Simona: „Nu cred că ar trebui să punem limite“

Patrick Mouratoglou și-a propus să o readucă pe Simona Halep în elita tenisului, pentru ca în momentul în care o să se retragă, să nu aibă regrete.

„Scopul este ca în ziua în care își anunță retragerea să își spună: ‘Am făcut maximum, tot ceea ce aș fi putut face’. Halep a fost numărul 1, a câștigat Grand Slam-uri. Nu există niciun motiv pentru care nu ar putea să facă toate astea din nou. Ea este o campioană. De asemenea, simt că are o marjă mare de îmbunătățire în multe aspecte și încă îi este foarte foame de performanță. Cred că este o bază fantastică pentru a construi ceva.

Nu cred că ar trebui să punem limite. Îmi doresc întotdeauna să mă uit la fiecare detaliu și să îmbunătățesc fiecare detaliu care cred că poate fi îmbunătățit, fie că este din punct de vedere fizic, mental, tehnic sau tactic. Așa că am analizat deja o mulțime de lucruri, de la pregătirea ei fizică, la joc în general și la antrenamente. Sunt multe lucruri pe care le văd și cred că putem face mai bine. Și ea are aceeași viziune“, a spus Patrick Mouratoglou, citat de Prosport.

Conexiune rapidă între Simo și noul antrenor

Sincer, conexiunea a fost foarte rapidă. Aș spune că primele două ore am discutat, da. Uneori simți imediat legătura. Uneori durează mult. În cazul Simonei, a fost instantaneu, într-adevăr. După cum am spus, este super inteligentă și, de asemenea, super sensibilă și a fost foarte deschisă cu mine. Deci a fost ușor, într-un fel. Mi-a făcut munca mai ușoară, fiind deschisă și dându-mi sentimentul că este dispusă să lucreze și să se angajeze pe deplin în ceea ce vom face”, a mai adăugat noul antrenor al Simonei.

Citește și: Asta da surpriză! Patrick Mouratoglou este, în mod oficial, noul antrenor la Simonei Halep

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS