22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAsta da surpriză! Patrick Mouratoglou este, în mod oficial, noul antrenor la Simonei Halep

Asta da surpriză! Patrick Mouratoglou este, în mod oficial, noul antrenor la Simonei Halep

Simona Halep a dat marea lovitură. Campioana noastră va fi antrenată de Patrick Mouratoglou, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din tenisul mondial. Acesta a fost în spatele Serenei Williams în ultimul deceniu, îpingând-o de la spate spre rezultate impresionante.

Simona Halep s-a despărțit anul trecut de Darren Cahill, după o colaborare fantastică, în urma căreia campioana noastră a ajuns numărul 1 WTA, dar a câștigat și două Grand Slamuri: Roland Garros și Wimbledon. După o perioadă în care a încercat să se descurce pe cont propriu, după ce i-a înlăturat din echipa sa pe Daniel Dobre și Adrian Marcu, Simona a mers de mai multe ori la Academia lui Patrick Mouratoglou, pentru a se antrena. Apoi, Simo l-a testat pentru turneele de la Indian Wells și Miami pe Morgan Bourbon. Cum nu a fost complet mulțumită de chimia pe care a avut-o cu acesta, Simo a stăruit pe lângă marele Patrick Mouratoglou și cei doi vor începe o colaborare, din această primăvară.

Informația a fost confirmată chiar de marea noastră campioană, pe contul de Twitter: „Nerăbdătoare pentru un nou capitol. Hai la treabă, @pmouratoglou”, a scris sportiva din Constanța, citată de Eurosport.

Primul mesaj al lui Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a confirmat la rândul său că o va pregăti pe româncă, explicând pe aceeași rețea de socializare cum a ajuns la această colaborare. 

„Azi încep un nou capitol din cariera mea: voi fi antrenorul cu normă întreagă pentru Simona Halep. În ultimele 8 luni am realizat cât de mult îmi lipsește antrenoratul și încă simt că mai pot oferi multe. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se antrena și am urmărit-o. La finalul săptămânii (n.r. înainte de turneul din California), m-a întrebat dacă sunt disponibil să o antrenez. La momentul acela nu s-a pus problema. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o discuție cu Serena și ușa mi s-a deschis, cel puțin pe termen scurt, pentru a lucra cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a scris celebrul antrenor.

Citeşte şi: Irina Begu a produs o surpriză plăcută! Românca a învins-o pe Tomljanovic, la Charleston

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS