20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPatru românce vor lua startul la Miami! Vezi care sunt primele adversare!

Patru românce vor lua startul la Miami! Vezi care sunt primele adversare!

Organizatorii turneului de la Miami (WTA 1000) au efectuat tragerea la sorți a tablourilor de concurs. România va fi reprezentată de patru sportive. Menţionăm că Simona Halep și Sorana Cîrstea au liber în primul tur, ele fiind capi de serie.

Tragerea la sorți a scos-o în calea Simonei Halep în turul al doilea pe învingătoarea partidei dintre Daria Saville (Gavrilova – 249 WTA, wild card) și Greet Minnnen (81 WTA). Mult așteptatul duel cu Emma Răducanu ar putea avea loc în turul al treilea de la Miami. Simona Halep se află pe jumătatea de tablou a jucătoarei Aryna Sabalenka, principala favorită.

Sorana Cîrstea (27 WTA) o va întâlni în primul joc de la Miami pe cea care va triumfa în meciul Clara Tauson (40 WTA) – Shuai Zhang (43 WTA).

Gabriela Ruse (57 WTA) va da în primul tur peste Ana Konjuh (52 WTA), în timp ce Irina Begu (70 WTA) se va duela cu Hailey Baptiste (122 WTA).

WTA Miami are loc în perioada 22 martie – 3 aprilie, pe hard. Competiţia face parte din categoria WTA 1000 și are premii totale în valoare de $8.369.455. Ultima campioană, Ashleigh Barty, nu participă la întrecerea de la Hard Rock Stadium.

Citeşte şi: Iga Swiatek, jucătoarea momentului! Poloneza a triumfat la Indian Wells

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS