13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, mult mai bună în acest meci! Victorie cu Sorana și calificare în sferturi

Simona Halep, mult mai bună în acest meci! Victorie cu Sorana și calificare în sferturi

Astăzi a fost ziua Simonei Halep! Aceasta a câștigat în mod categoric super-duelul cu Sorana Cîrstea, din optimile de finală de la Indian Wells, scor 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc. Dubla campioană de Grand Slam a obținut, astfel, calificarea în sferturi, unde se va duela pentru un loc în semifinale cu Petra Martic sau Liudmila Samsonova.

Primul set al meciului i-a aparținut în totalitate Simonei Halep, care s-a dezlănțuit încă din primele game-uri. Aceasta a găsit tot mai des liniile terenului, a„inventat” mai multe lovituri pe contre-pied și a profitat la maximum de erorile neforțate ale Soranei. S-a ajuns chiar la 4-0 cu două break-uri pentru Halep, moment în care a cedat primul game al meciului. Chiar și așa, „Simo“ nu a mai greșit până la finele actului și a trecut în față pe tabelă după 6-1.

Startul setului secund a fost fulminant pentru Sorana, care s-a desprins imediat la 2-0. Acela a fost momentul în care fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a reintrat în meci. Nu mai puțin de trei game-uri consecutive a reușit și a trecut în avantaj și în actul al doilea. Sorana a egalat, dar la scorul de 4-5 a greșit pe propriul serviciu, iar Halep și-a adjudecat setul și, implicit, meciul

În urma acestei victorii, Simona Halep rămâne cel mai bine clasată jucătoare a României în clasamentul WTA și își îmbunătățește recordul victorii-înfrângeri cu româncele din circuit: 35 de victorii și 4 înfrângeri.

Citește și: Horia Tecău a făcut marele anunţ: Simona Halep revine la echipa naţională!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS