8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, debut așa cum ne doream la Indian Wells! Meci dificil în turul doi

Simona Halep, debut așa cum ne doream la Indian Wells! Meci dificil în turul doi

Simona Halep scapă cu bine de turul secund la Indian Wells și o învinge pe Ekaterina Alexandrova cu 6-2, 4-6, 6-2! Românca a suferit pentru victorie, dar susținerea fanilor din tribune a ajutat-o să-și recapete concentrarea în setul al treilea. Sportiva noastră a converitt a doua minge de meci, după o oră și 48 de minute de joc.

În primul set, Alexandrova a fost măcinată de erorile de la serviciu și a comis nu mai puțin de 5 duble greșeli. Halep a stat la pândă, a profitat de acuratețea superioară a loviturilor din spatele liniei de fund și s-a îndepărtat treptat de rusoaică. Deși Simona a avut semnificativ mai puține erori neforțate decât adversara ei, mai ales în momentele-cheie, Alexandrova a început să controleze mai bine punctele în setul secund, când raliurile s-au împărțit aproape egal.

Datorită faptului că a reglat serviciul, în special prima minge, Alexandrova n-a cedat niciun game pe propriul serviciu în actul secund, unul extrem de echilibrat. Alexandrova s-a desprins decisiv chiar la 5-4 și a trimis confruntarea în decisiv! Halep a început setul 3 cu un break, avantaj moral decisiv. Eficiența defensivei a rămas la un nivel ridicat, iar Simo merge astfel mai departe la turneul din California.

Simona va evolua în turul al treilea cu jucătoarea americană, Cori Gauff, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16.

Citește și: Begu şi Ruse au pierdut din prima la Indian Wells! Azi joacă Halep şi Cîrstea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS