14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep şi-a găsit antrenor! Morgan Bourbon o va pregăti la turneele din SUA

Simona Halep şi-a găsit antrenor! Morgan Bourbon o va pregăti la turneele din SUA

Simona Halep are un nou antrenor după ce a decis să se despartă de Adrian Marcu și Daniel Dobre. Conform Prosport, Morgan Bourbon, un antrenor francez în vârstă de 29 de ani, este cel care o va pregăti pe Simona Halep, fostul lider WTA.

Morgan Bourbon (29 de ani) este antrenorul francez ales de Simona Halep sa o pregătească pentru cele mai tari turnee WTA din Statele Unite. Sportiva din Constanța a decis să colaboreze cu Morgan Bourbon la recomandarea lui Patrick Mouratoglou.

Colaborarea dintre Simona Halep și Morgan Bourbon o să țină pe perioada turneelor WTA din Statele Unite ale Americii, iar apoi fostul lider WTA o să decidă dacă o să îl angajeze „full-time” pe francez sau o să își caute un alt colaborator.

Bourbon a fost și el jucător profesionist de tenis, dar niciodată nu s-a clasat mai sus de locul 1.104 ATP. Totodată, francezul nu a câștigat nici măcar 5.000 de dolari într-o carieră profesionistă de numai trei ani.

Înainte să îl aleagă pe Morgan Bourbon pentru turneele WTA din Statele Unite, Simona Halep l-a angajat în probe pe Piotr Sierzputowski, polonezul care a antrenat-o în ultimii cinci ani pe Iga Swiatek.

Citeşte şi: Cupa Davis / Fără prea mari șanse! România i-a luat doar un punct Spaniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS