16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Am fost super tare şapte ani, acum nu am să-mi reproşez nimic“

Simona Halep: „Am fost super tare şapte ani, acum nu am să-mi reproşez nimic“

Simona Halep, locul 27 WTA, a declarat, marţi, la întoarcerea în ţară, că nu are să-şi reproşeze nimic după înfrângerea în primul tur la turneul WTA 1.000 de la Doha (Qatar), fiind conştientă că a fost „super tare” timp de 7 ani, când s-a aflat în top 5 mondial.

„Eu cred că tot timpul se poate mai mult, aşa gândesc eu zi de zi. Dar am jucat destul de slab ultimul meci, nu am simţit prea bine mingea, pentru că a fost un vânt puternic, dar şi adversara a fost foarte agresivă. Şi aşa s-a terminat. Nu am să îmi reproşez nimic, şi am să vă spun de ce, am fost super tare şapte ani, timp în care am stat în top 5. Acum îmi dau seama cât de greu este să fii acolo şi să te menţii săptămână de săptămână.

A fost un an greu care m-a scos din ritm, cu accidentările pe care le-am avut, nu am jucat atât cât mi-aş fi dorit. Şi cum eu sunt o jucătoare care-şi ia încrederea din meciuri, am suferit mai mult. Dar sunt sănătoasă, sunt bine, joc turnee şi asta contează. A fost o perioadă lungă în care am tras săptămână de săptămână, dar acum privesc tenisul altfel. Am aceeaşi dorinţă, însă trebuie să am şi răbdare“, a declarat Halep, la întoarcerea în România.

Principala ţintă – antrenor nou!

Ea a precizat că în următoarea perioadă urmează să se decidă în privinţa alegerii unui antrenor, fiindu-i greu să performeze singură la acest nivel. Halep a exclus o colaborare cu fostul său antrenor Darren Cahill.

„Tot timpul am spus că antrenorul este foarte important în echipă, dar momentan nu am niciun plan şi nu m-am gândit ce o să fac, dar cu siguranţă va apărea un antrenor. Pentru că la nivelul acesta este greu să fiu singură. Nu este un lucru vital, dar va veni şi ziua în care o să îmi iau antrenor. Momentan vreau să aleg pe feeling. Darren are o jucătoare şi nu se pune problema aşa acum“, a mai spus Halep.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian, în lacrimi, a părăsit turneul de la Doha într-un scaun cu rotile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS