18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabriela Ruse a mutat repede! Românca și-a ales deja noul staff

Gabriela Ruse a mutat repede! Românca și-a ales deja noul staff

Gabriela Ruse (locul 61 WTA) a mutat rapid după ce a decis să renunțe la colaborarea cu Andrei Cociașu (29 de ani). Sportiva nu vrea să piardă deloc timpul, astfel că i-a cooptat iar în staff-ul ei pe Iulian Vespan și pe Cătălin Nedelescu.

„Bine ați revenit în echipă, Iulian Vespan și Cătălin Nedelescu! Sunt încântată să lucrez din nou cu voi. Prima noastră colaborare s-a încheiat cu primul meu titlu WTA. Abia aștept să văd ce vom realiza împreună de data aceasta!”, a anunțat Ruse, pe Instagram, citată de Digi.

Top 50 WTA a fost principala țintă

Andrei Cociașu a dezvăluit ce obiectiv a avut alături de Gabriela Ruse, clasarea în TOP 50 WTA, dar și cum se simte după această colaborare care s-a încheiat spre dezamăgirea sa.

„Aș dori să vă anunț că din păcate, colaborarea mea cu Gabriela Ruse a luat sfârșit. Când am bătut palma la începutul verii trecute, am stabilit împreună că top 50 WTA este un obiectiv cât se poate de tangibil și realist, având în vedere oceanul de potențial în care se scălda tenisul ei.

Am crezut amândoi zi de zi în această viziune și mă declar foarte norocos și recunoscător să fi luat parte la parcursul excepțional din ultimul an.. primul titlu WTA, prima finală WTA, prima victorie pe tabloul principal al unui Grand Slam și un salt de 150 locuri până pe nr. 61 mondial. Amintiri de neuitat!

Aș dori să îi mulțumesc Gabrielei pentru șansă oferită și îi urez mult succes pentru restul sezonului”, este mesajul postat de Cociașu, pe rețelele de socializare.

Citește și: SCMU Craiova se întoarce fără niciun punct de la Voluntari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS