22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDaniel Dobre şi Adrian Marcu nu mai sunt, oficial, antrenorii Simonei Halep

Daniel Dobre şi Adrian Marcu nu mai sunt, oficial, antrenorii Simonei Halep

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, după doar câteva luni de colaborare. Decizia sa vine la câteva zile de la eliminarea din optimile de la Australian Open, acolo unde a pierdut în fața lui Alize Cornet, scrie Digi.

Colaborarea dintre Adrian Marcu și Simona Halep s-a reluat în septembrie 2021, după ce jucătoarea din România s-a despărțit de Darren Cahill. La vremea respectivă, Marcu se alătura staff-ului Simonei Halep din care mai făcea parte și Daniel Dobre, cel cu care s-a reîntors alături de Simona în mai 2021.

Alături de Adrian Marcu, Simona Halep a mai colaborat și în 2013, cucerind alături de acesta trei trofee, la New Haven, Moscova și Sofia, reușind să ajungă până pe locul 11 WTA la vremea respectivă alături de el.

În ceea ce îl privește pe Daniel Dobre, acesta s-a aflat alături de Simona în 2019, atunci când românca a cucerit titlul de la Wimbledon. La fel ca Adrian Marcu, Daniel Dobre a mai lucrat în trecut cu Halep, la începuturile ascensiunii sale în tenis, în 2013.

Citeşte şi: Schimbări în clasamentul WTA! Cîrstea poate trece peste Halep dacă mai obține o victorie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS