16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSCM Vâlcea, victorie mare în Franța, cu Chambray, în Cupa EHF

SCM Vâlcea, victorie mare în Franța, cu Chambray, în Cupa EHF

După victoria categorică cu NKSE Vaci (Ungaria), scor 39-29, SCM Rm. Vâlcea a reușit o nouă victorie, de această dată în deplasare, cu Chambray. Formația din România s-a impus în Franța, 26-25, iar echipa lui Bent Dahl este aproape de sferturile de finală ale EHF European League.

Vâlcea a început mai bine jocul din Franța, a condus cu 3-1 și 4-2, după care franțuzoaicele au echilibrat meciul. Finalul de repriză a aparținut lui Chambray, care a intrat la cabine în avantaj, scor 14-12. Tot gazdele au început în forță partea secundă și s-au desprins la 18-14 (minutul 37).

Vâlcea a revenit rapid în joc și a trecut la conducere, 20-19 (minutul 46). Echipa vâlceană a rămas în avantaj de 1-2 goluri până la finalul partidei, când golurile lui Nikolic au asigurat punctele. Deși gazdele s-au apropiat la un singur gol diferență cu 30 secunde înaintea finalului, Vâlcea a avut ultimul atac și și-a conservat avantajul. Echipa condusă de Bent Dahl s-a impus cu 26-25 și a făcut un pas mare spre sferturile de finală ale EHF European League, cu două victorii din tot atâtea jocuri. 

Viborg și Vâlcea se vor înfrunta în Danemarca, pe 30 ianuarie, într-un meci restant din primă etapă a grupei D.

Citește și: Spectacol și în tribune și pe teren! SCM Craiova nu i-a putut face față și Rapidului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS