10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDjokovic dă în judecată statul australian și cere o sumă uriaşă drept despăgubire

Djokovic dă în judecată statul australian și cere o sumă uriaşă drept despăgubire

Liderul mondial Novak Djokovic va acționa în judecată Guvernul Australiei, după ce a fost subiectul unui scandal fără precedent în lumea tenisului. Sârbul a fost expulzat recent din țara de la antipozi, după ce nu a prezentat dovada că s-a vaccinat împotriva Covid.

Chiar dacă judecătorii din Australia l-au obligat pe Novak Djokovic să plătească cheltuielile de judecată, acesta a scăpat de datoria uriașă, care ajungea în jurul sumei de 500.000 de dolari. Cel care va plăti cheltuielile de judecată va fi organizatorul Australian Open, Tennis Australia. Acum, Djokovic nu se dă bătut și vrea să continue lupta cu statul australian, după ce s-a întors în Serbia.

Publicația Telegraf din țara vecină scrie liderul mondial în tenisul masculin vrea să dea în judecată Guvernul de la Canberra pentru felul în care a fost tratat, notează Prosport.

La Melbourne, pe aeroport, sportivul a stat mai multe ore într-o cameră, unde n-a avut acces la telefon. Apoi, el a fost trimis în carantină la un hotel, având condiții greu de imaginat. Familia sportivului a acuzat că Nole ar fi stat într-o cameră plină cu gândaci și că n-ar fi primit nici măcar o masă pe zi.

Atfel, în procesul pe care l-a deschis împotriva Guvernului Australei, Novak Djokovic solicită suma de 3,8 milioane de euro, invocând „tratamente rele” pe durata șederii în sale la Melbourne.

Citeşte şi: Irina Begu, dezamăgită după eşecul cu Mertens! România mai are două sportive la AO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS