19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep, după victoria cu Golubic: „Dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți niciodată“

Halep, după victoria cu Golubic: „Dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți niciodată“

Simona Halep a trecut cu multă muncă de Golubic, în trei seturi, iar la finalul întâlnirii a oferit și câteva declarații pe terenul de joc.

„A fost foarte dificil, trebuie să recunosc. N-am crezut că pot câștiga acest meci, dar am luptat până la capăt și sunt foarte mândră de asta, pentru că în trecut am lucrat la acest aspect. A jucat incredibil, a luptat până la final, trebuie să-i acordăm credit pentru acest meci frumos. Mă bucur că am fost puțin mai puternică la final. Nu, nu am jucat bine astăzi. Serviciul meu a fost de rahat, trebuie să spun asta, îmi cer scuze pentru cuvânt, dar chiar aşa a fost. Am luptat cu mine astăzi, a fost dificil să-mi controlez emoțiile. Ea m-a adus în situația asta, a fost greu să gestionez momentul, dar, dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți și mă bucur că nu am făcut-o“, a spus Halep.

Odată cu calificarea în semifinale, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA.

În semifinalele turneului de la Antipozi, reprezentanta noastră va da piept cu surprinzătoarea Zheng Qinwen (locul 126 WTA), ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări. Jucătoarea chineză în vârstă de doar 19 ani a învins-o în sferturile de finală pe croata Ana Konjuh, scor 7-6 (1), 7-6 (6).

Semifinala dintre Simona Halep și Zheng Qinwen va avea loc sâmbătă dimineața.

Citește și: Simona Halep, în semifinale la Melbourne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS