12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBegu bate tot! Românca a ajuns și în semifinale la dublu la Melbourne

Begu bate tot! Românca a ajuns și în semifinale la dublu la Melbourne

Irina Begu se pare că este într-o formă de zile mari în startul lui 2022! După ce a ajuns în sferturi la Melbourne pe tabloul de simplu, Begu a reușit o calificare și în semifinalele probei de dublu, alături de Nina Stojanovic (Serbia). Begu şi Stojanovic (favorite 3) au trecut de cuplul Aliona Bolsova/Katarzyna Kawa (Spania/Polonia), scor 4-6, 6-0, 10-3. Meciul a durat o oră.

Pentru un loc în marea finală, perehea româno-sârbă se va duela cu echipa învingătoare a partidei Lesley Pattinama Kerkhove/Arina Rodionova (Olanda/Australia) vs Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia, favorite 2).

Prin prezența în semifinale, Irina și Nina și-au asigurat un cec de 3.800 de dolari şi 110 puncte WTA la dublu.

Bara a pierdut dramatic

Perechea formată din Irina Bara și Ekaterine Gorgodze (România/Georgia) a fost eliminată dramatic, joi, în primul tur al probei de dublu de la Melbourne. Cele două sportive au fost învinse de cuplul Viktorija Golubic/Astra Sharma (Elveţia/Australia), scor 5-7, 6-4, 12-10. 

Irina și Ekaterine au fost conduse cu 9-5 în super-tiebreak, au salvat patru mingi de meci consecutive, au ratat una (la 10-9) și au pierdut în cele din urmă partida.

Pentru prezenţa în primul tur al competiției australiene, Bara şi Gorgodze vor primi 1.750 de dolari.

Citește și: Sorana Cîrstea nu i-a făcut față Anisimovei și a părăsit turneul de la Melbourne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS