14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep a trecut repede de Aiava la Melbourne, iar în optimi urmează Gabi Ruse

Halep a trecut repede de Aiava la Melbourne, iar în optimi urmează Gabi Ruse

Simona Halep a debutat cu dreptul în 2022! Sportiva noastră a obţinut o primă victorie la turneul de la Melbourne, 6-4, 6-2 cu Destanee Aiava şi astfel şi-a asigurat prezenţa în optimile de finală. De menţionat că în următoarea fază a competiţiei vom avea un duel 100% românesc, adversara Simonei fiind Gabriela Ruse.

Jocul a debutat cu două break-uri, unul de fiecare, iar pe parcurs meciul a devenit din ce în ce mai echilibrat. Ambele sportive şi-au intrat în ritm, au servit mult mai bine şi au mers cap la cap o bună perioadă de timp. La scorul de 4-4, experienţa Simonei şi-a spus cuvântul. Românca a luat următoarele două game-uri la zero şi a trecut în faţă pe tabelă după 6-4.

Setul secund a debutat tot cu Simona în prim plan, care a izbutit imediat un nou break. Apoi, treptat, jocul s-a înclinat tot în favoarea fostei campioane de la Wimbledon, care s-a distanţat decisiv în meci la 5-2. Halep a închis meciul cu propriul serviciu şi astfel a început cum nu se putea mai bine aventura din 2022.

Citeşte şi: Irina Begu s-a calificat în sferturile probei de dublu la Melbourne Summer Set 2

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS