13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisUpdate: Novak Djokovic s-a retras, oficial, de la ATP CUP! Vezi cum rămâne cu Australian Open!

Update: Novak Djokovic s-a retras, oficial, de la ATP CUP! Vezi cum rămâne cu Australian Open!

Update: ATP Cup a transmis că Novak Djokovic s-a retras în mod oficial de la competiția programată în perioada 1-9 ianuarie la Sydney

Ieri, echipa de PR a ATP Cup a transmis că Novak Djokovic nu s-a retras de la ATP Cup, așa cum se auzea în presa din Serbia zilele trecute, dar azi a venit anunțul oficial. Sârbul a abandonat, iar echipa națională a Serbiei va fi condusă de al 33-lea jucător al lumii, Dusan Lajovic. Din echipa Serbiei vor mai face parte Filip Krajinovic, Nikola Cacic, Matej Sabanov, iar căpitan va fi Ivan Sabanov.

Prezenţa la AO, în continuare sub semnul întrebării

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu participarea lui Novak Djokovic la Australian Open 2022. A abandonat la ATP Cup pentru că vrea să fie pregătit 100% pentru primul turneu de Grand Slam al anului sau s-a retras pentru că nu face deloc deplasarea la Melbourne?

Ieri, jurnaliștii de la Telegraph Serbia au scris că Nole a primit undă verde pentru participarea la primul turneu de Grand Slam al anului.

Primii tenismeni au ajuns deja la Melbourne, acolo unde încearcă să se adapteze cât mai repede cu putință pentru a excela la Australian Open.

Acum, Djokovic rămâne doar cu Australian Open, acolo unde va încerca să cucerească al 21-lea titlu de Grand Slam al carierei și să devină astfel cel mai titrat tenismen din istorie (ATP).

Citeşte şi: Dominic Thiem, forfait pentru Australian Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS