5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMeci demonstrativ între Emma Răducanu şi Gabi Ruse în Marea Britanie

Meci demonstrativ între Emma Răducanu şi Gabi Ruse în Marea Britanie

Emma Răducanu (Marea Britanie, 18 ani) va disputa un super meci demonstrativ în Marea Britanie, pe 28 noiembrie, chiar împotriva unei jucătoare din România! Gabriela Ruse (23 de ani), sportivă cu care Emma s-a antrenat la Indian Wells și Transylvania Open, îi va fi adversară britanicei de origine română. Evenimentul de gală dedicat fanilor tenisului va avea loc pe 28 noiembrie, la Royal Albert Hall din Londra!

„Discuțiile cu echipa Emmei și cu organizatorii de la IMG sunt finalizate și putem confirma un eveniment spectacol! Emma Răducanu și Gabriela Ruse vor juca un meci demonstrativ pe 28 noiembrie la Londra, într-un iconic-venue: The Royal Albert Hall! Va fi prima apariție pe teren a Emmei Răducanu în fața publicului britanic după câștigarea trofeului US Open!

Va fi pentru prima dată când Gabriela Ruse și Emma Raducanu vor fi adversare într-un meci, chiar dacă doar demonstrativ, cele două jucând până acum împreună doar la antrenamente. Demonstrativul Emma Raducanu – Gabriela Ruse va fi urmat de Finala ATP Champions Tennis iar biletele pentru evenimentul londonez sunt aproape epuizate. De-a lungul timpului, pe scena de la Royal Albert Hall au mai fost aplaudați Gheorghe Zamfir, Nadia Comăneci sau Angela Gheorghiu”, a anunțat jurnalistul Andrei Nourescu pe Facebook, citat de Prosport.

Citeşte şi: Irina Bara a avut de tras pentru a ajunge în optimi la Montevideo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS