18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBadosa şi Sakkari au bifat primele victorii la Turneul Campioanelor

Badosa şi Sakkari au bifat primele victorii la Turneul Campioanelor

Spaniola Paula Badosa şi grecoaica Maria Sakkari au obţinut victorii categorice în meciurile lor de debut la Turneul Campioanelor.

Paula Badosa, campioană la Indian Wells (California), luna trecută, a confirmat forma excelentă pe care o traversează, impunâdu-se cu 6-4, 6-0 în faţa principalei favorite, belarusa Arina Sabalenka, după 76 minute de joc.

În cealaltă partidă disputată joi în Grupa Chichen Itza de la Guadalajara, Maria Sakkari a trecut tot în două seturi, 6-2, 6-4, de poloneza Iga Swiatek, în mai puţin de o oră şi jumătate de joc.

În cealaltă grupă, Kontaveit a trecut cu 6-3, 6-4 de Krejcikova, iar Karolina Pliskova a învins-o pe Muguruza cu 4-6, 6-2, 7-6 (6).

În proba de dublu s-au înregistrat cu următoarele rezultate:
Su-Wei Hsieh (Taiwan)/Elise Mertens (Belgia) – Alexa Guarachi (Chile)/Desirae Krawczyk (SUA) 7-6 (7/3), 6-2
Barbora Krejcikova (Cehia)/Katerina Siniakova (Cehia) – Sharon Fichman (Canada)/Giuliana Olmos (Mexic) 6-4, 6-1.

Vineri sunt programate partidele de simplu Katerina Pliskova (Cehia) – Anett Kontaveit (Estonia) şi Barbora Krejicikova (Cehia) – Garbine Muguruza (Spania), în Grupa Teotihuacan, precum şi întâlnirile de dublu Shuko Aoyama (Japonia)/Ena Shibahara (Japonia) – Nicole Melichar-Martinez (SUA)/Demi Schuurs (Olanda) şi Samantha Stosur (Australia)/Shuai Zhang (China) – Darija Jurak (Croaţia)/Andreja Klepac (Slovenia), în Grupa Tenochtitlan. al dublu.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian, în faţa primului său titlu WTA! Când are loc finala cu Riske!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS