14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSurpriză de proporţii! Despărţire neaşteptată între Simona Halep şi „mentorul“ ei

Surpriză de proporţii! Despărţire neaşteptată între Simona Halep şi „mentorul“ ei

Simona Halep (29 de ani) s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill (55 de ani) după o colaborare de șase ani! Anunțul surpriză a fost făcut de dubla campioană de Grand Slam pe rețelele de socializare!

„După șase ani minunați, eu și Darren am decis că e timpul să punem punct colaborării! Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună și un om mai bun!”, a fost mesajul postat, miercuri, de Simona Halep.

Simona Halep și Darren Cahill au început să lucreze împreună în primăvara anului 2015, dar australianul a devenit antrenorul cu normă întreagă al constănțencei în 2016, pentru un salariu de 1 milion de dolari pe sezon.

În anul 2019, atunci când Simona a cucerit turneul de la Wimbledon, cei doi s-au despărțit temporar, australianul dorind să petreacă mai mult timp alături de familie! Halep și Cahill s-au reunit în sezonul 2020, pentru ca sportiva să anunțe astăzi încetarea colaborării.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Darren Cahill a devenit un antrenor de tenis de succes și l-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr jucător de tenis clasat vreodată pe locul 1 mondial. După Hewitt, Cahill l-a antrenat pe Andre Agassi, care a devenit cel mai în vârstă jucător de tenis care s-a clasat pe locul 1 mondial, în mai 2003, informează Prosport.

 După despărțirea de Darren Cahill, Simona Halep rămâne cu antrenorul secund Daniel Dobre, dar e foarte posibil să angajeze un nou tehnician de renume în perioada următoare.

Citeşte şi: Irina Bara, calificată în optimi la Valencia după un meci excelent

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS