5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep: „Svitolina a jucat foarte constant, eu am fost un pic stresată și tensionată“

Halep: „Svitolina a jucat foarte constant, eu am fost un pic stresată și tensionată“

Simona Halep a fost eliminată de la US Open după ce a pierdut în două seturi în fața Elinei Svitolina, scor 6-3, 6-3. După meci, românca a vorbit despre înfrângere și a declarat ce are de gând să facă în continuare, până la finalul acestui sezon.

„Nu-mi place niciodată să joc cu Elina Svitolina, meciurile sunt grele, sunt ciudate contra ei. Am revenit eu, a revenit apoi ea la unele meciuri. Trebuie să stai concentrată la fiecare punct și să alergi mult, să muncești, e muncă brută la partidele cu ea. A fost un meci greu. Ea a jucat foarte constant, nu a ratat mult, a fost puternică pe picioare, a alergat mult, așa că toată admirația pentru ea. Cât despre mine, am fost un pic stresată și tensionată înainte de meci pentru că știam că va fi unul dificil. Eram și un pic obosită după cele trei partide aici. Per total, am făcut o treabă bună aici. Sunt optimistă pentru că am putut evolua fără dureri”, a spus Simona Halep.

Următul turneu, sub semnul întrebării

Referitor la ceea ce urmează pentru ea până la finalul acestui an, Simona Halep a spus că următorul turneu la care ar putea participa este cel de la Indian Wells. Românca a declarat, însă, că vrea să se consulte cu staff-ul ei pentru a lua cea mai bună decizie.

„Acum mă voi odihni puțin și voi reflecta la ce trebuia să fac mai bine în acest meci. Era normal ca ea să aibă prima șansă, pentru că a adunat mai multe meciuri în acest sezon și mai multă încredere. O să merg acasă, o să mă odihnesc și în funcție de cum îmi voi simți corpul, pentru că e uzat, voi decide ce se va întâmpla. Trebuie să vorbesc cu doctorii mei și spoi voi vedea dacă voi mai participa la vreun turneu. Îmi doresc să mai joc, să adun turnee și meciuri, dar vreau și să mă protejez. Dacă trebuie să o iau mai ușor, așa voi face”, a adăugat Simona Halep.

Citeşte şi: Simona, „pusă la zid“ de Svitolina! Românca, fără vreo șansă în optimi la US Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS