13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona, „pusă la zid“ de Svitolina! Românca, fără vreo șansă în optimi la US Open

Simona, „pusă la zid“ de Svitolina! Românca, fără vreo șansă în optimi la US Open

Un meci în care și-a dat seama la ce nivel se află în acest moment! Simona Halep a pierdut partida cu Svitolina, din optimile US Open, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci controlat total de ucraineancă. Simona a fost vizibil cu un picior în spatele adversarei și nu a reușit să o surprindă în niciun moment. De asemenea, încă de la primele mingi Halep a lăsat de înțeles că a intrat cu teamă pe teren.

Primul set al meciului a fost, per total, controlat de ucraineancă. Chiar dacă Simona s-a ținut de Elina până la scorul de 3-3, au urmat trei game-uri consecutive perfecte pentru Svitolina, care a trecut în avantaj pe tabelă după 6-3.

În startul actului secund, Halep a continuat să dea semne de slăbiciune, iar Svitolina s-a distanțat din nou la 2-1 și cu break. Doar că, Simona a început să forțeze să să-i pună probleme adversarei, iar acest lucru s-a resimțit și pe tabelă. Treptat, jucătoarea noastră a revenit, a egalat la trei, dar ucraineanca a trecut, din nou, în față. De această dată, Halep nu a mai avut puterea de a întoarce scorul și a cedat cu 3-6.

În sferturi, Svitolina se va duela cu învingătoarea partidei dintre Kerber și Fernandez.

Citește și: Mihai Covaliu: „Patzaichin, o poveste fără sfârşit a sportului românesc“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS