24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep - Rybakina, meciul de interes naţional! Când are loc şi cine va transmite partida!

Halep – Rybakina, meciul de interes naţional! Când are loc şi cine va transmite partida!

Simona Halep va evolua azi, de la ora 18.00, în turul 3 la US Open, contra sportivei din Kazakhstan, Elena Rybakina. Partida se va disputa pe arena Louis Armstrong şi va fi transmisă pe Eurosport.

Elena Rybakina (Kazahstan, 22 de ani), adversara Simonei Halep (România, 29 de ani) din turul 3 la US Open, este una dintre jucătoarele noii generații care pot surprinde oricând sportivele din vârful ierarhiei WTA! Rybakina a reprezentat Rusia până în anul 2018, dar a ales să își schimbe naționalitatea.

Elena Rybakina are două trofee cucerite în întreaga carieră, devenind cea mai importantă jucătoare de tenis din Kazahstan. Ea ocupă locul 20 în clasamentul WTA, fiind prima favorită pe care Simona Halep o întâlnește la US Open 2021.

Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din turul al treilea la US Open, este o jucătoare agresivă, ce lovește nimicitor de pe linia de fund! Rybakina a pus-o în mare dificultate pe Halep în finala de la Dubai 2020, atunci când sportiva noastră s-a impus dramatic, scor 3-6, 6-3, 7-6(5).

Simona a pierdut celălalt meci direct cu Elena, prin abandon: 4-5 la turneul de la Wuhan 2019.

Bani mulţi pentru calificarea în optimi

Duelul dintre Halep și Rybakina are o miză uriașă: jucătoarea care se va califica în optimile de finală își va asigura un premiu în valoare de 265.000 de dolari și 240 de puncte WTA. Dacă merge mai departe, Simona se va duela cu câștigătoarea partidei Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) – Daria Kasatkina (Rusia, 27 WTA).

Halep a impresionat în faza precedentă și a trecut lejer de Kristina Kucova (Slovacia, 111 WTA), pe centralul Arthur Ashe, scor 6-3, 6-1, în timp ce Rybakina s-a impus tot în minimum de seturi în turul secund de la US Open: 6-1, 6-4 cu Caroline Garcia (Franța, 62 WTA).

Citeşte şi: Victorii pe linie! Româncele, în formă de excepţie la dublu la US Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS