21.6 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan, la un meci de tabloul principal de la Chicago! Sorana şi-a aflat primul adversar

Ana Bogdan, la un meci de tabloul principal de la Chicago! Sorana şi-a aflat primul adversar

Ana Bogdan (România, 105 WTA) se află la un singur pas de tabloul principal al turneului WTA de la Chicago, după ce a dispus de Emma Navarro (SUA, 327 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-3. Ana a câștigat o luptă de două ore și două minute cu Emma Navarro, iar pentru un loc pe tabloul principal se va duela cu Kimberley Zimmermann (Belgia, 515 WTA).

Bogdan a defilat în primul set, dar meciul cu Emma Navarro s-a complicat după ce americanca și-a adjudecat in extremis manșa secundă! Ana și-a regăsit însă ritmul în actul decisiv și s-a impus cu 6-2, 5-7, 6-3!

De partea cealaltă, Sorana Cîrstea, singura româncă acceptată direct pe tabloul principal la Chicago, și-a aflat și ea adversara! Astfel, „Sori” se va duela în runda inaugurală cu Tereza Martincova (Cehia, 60 WTA). Turneul de la Chicago este unul pregătitor înainte de US Open (30 august – 12 septembrie).

Sorana Cîrstea a dezamăgit la turneul de la Cincinnati și a pierdut fără drept de apel la debut, cu Jil Teichmann (Elveția, 76 WTA), scor 2-6, 0-6! Sportiva din Târgoviște trebuie să câștige pentru a prinde încredere înainte de US Open, dar va avea în față o adversară solidă la Chicago. Sorana a câștigat singurul meci direct cu Tereza Martincova, dar acesta a avut loc în urmă cu 6 ani.

Citeşte şi: Încep calificările la US Open! Șapte românce luptă pentru tabloul principal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS