11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, eliminată în turul secund la turneul WTA de la Montreal

Simona Halep, eliminată în turul secund la turneul WTA de la Montreal

Simona Halep a fost eliminată în turul secund al turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 1.835.490 de dolari. Constănțeanca a fost învinsă, scor 6-2, 4-6, 4-6, de americanca Danielle Collins. Meciul adurat aproape trei ore de joc.

Halep, dublă campioană la Montreal (2016, 2018), a disputat cu această ocazie primul său meci după accidentarea la gamba stângă pe care a suferit-o în urmă cu trei luni, în timpul turneului de la Roma. Din cauza acesteia nu a putut să-şi apere titlul la Wimbledon şi să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, notează Agerpres.

Reprezentanta ţării noastre, cap de serie numărul 6 la competiţia canadiană, a părăsit săptămâna aceasta Top 10 WTA pentru prima oară din 2017. Acum ocupă poziţia a 13-a în ierarhia mondială.

Danielle Collins (locul 28 WTA), aflată la a 12-a sa victorie consecutivă în circuit, după ce duminică a câştigat turneul de la San Jose (California), o va avea ca adversară în optimile de finală pe compatrioata sa Jessica Pedula.

Citește și: Baschet / SCMU Craiova l-a cooptat pe George Blaj Voinescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS