6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisFabulos! Ruse a învins-o pe Minella la Palermo și a obținut a 10-a victorie consecutivă!

Fabulos! Ruse a învins-o pe Minella la Palermo și a obținut a 10-a victorie consecutivă!

Ce mai poate fi de adăugat când ai 10 victorii consecutive și ești, pur și simplu, imbatabilă? Categoric, Gabriela Ruse este tenismena momentului atât în România, cât și peste tot în lume, rezultatele din ultima perioadă fiind absolut fantastice. Sportiva noastră ne arată că tenisul se joacă și la un nivel mai mic, dar, în special, se joacă cu pasiune.

După triumful de la Hamburg, unde a bătut tot ce se putea, și victoriile din calificări de la Palermo, iată că a venit și victoria pe tabloul principal al turneului din Italia, mai exact cea de-a 10-a consecutivă. Victima de astăzi, luxemburgheza Minella, cea pe care a învins-o cât se poate de clar, în două seturi, scor 6-3, 6-1, după o oră și 20 de minute.

Dacă în primul set adversara lui Ruse a încercat să țină pasul cu jucătoarea noastră, în actul secund totul a fost la îndemâna Gabrielei. După un 6-3 convingător în primul set, a urmat și un început furibund în cel de-al doliea, cu două break-uri. Jocul s-a calmat, apoi, Gabi nu a mai forțat și a închis jocul cu 6-1.

În optimile de finală, Ruse o va întâlni pe a treia favorită, elvețianca Belen Teichmann.

Citește și: Irina Begu s-a distrat cu Bonaventure şi va juca în optimi la Gdynia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS